ULJE NEVENA

 

 

Na tržištu ćete naći na macerate u maslini u suncokretu no mi smo se specijalizirali za puno kvalitetnija ulja , skuplja od navedenih no tako da za sve ukuse i potrebe postoji izbor .

Neven se koristi od davnina i poznat je kao dragocjena ljekovita biljka

U narodnoj medicini primjenjuje se izvana kod raznih oboljenja kože

Za vanjsku uporabu neven koristimo u obliku uljnog macerata kod liječenja rana, opeklina i upalnih bolesti kože, ekcema i psorijaze, dekubitusa, modrica, sprečava nastanak ožiljaka itd.

Uljni macerat nanosi se na kožu lokalno, najmanje dva puta na dan.

Znanstveno je dokazano da terpenski alkoholi i flavonoidi sadržani u nevenu uništavaju različite bakterije, viruse i gljivice, a osim toga sprječavaju upale

Neven je, s pravom se može reći, "biljka kože", jer nema kožne bolesti u kojoj neven ne može pomoći, rabili ga za vanjsku ili unutarnju primjenu i to u liječenju akni , bradavica, cista, čireva, ekcema, psorijaze i seboreje, hemoroida, herpes zostera, fistula, impetiga, kožnih upala, ljuštenja kože, masne kože lica, mastitisa, opeklina, osipa, raznih infekcija kože, urtikarije, rana (gnojnih rana), rana koje teško zarastaju, ugriza i uboda insekata itd

Macerat nevena je apsolutno prirodan kozmetika koji štiti i njeguje, kako mladu tako i zrelu kožu.

Kožu omekšava, tonizira i vlaži, zbog čega je važan sastojak preparata za njegu kože tijela i ruku.

Sastav: ulje slatkog badema - cvijetovi nevena

PAKIRANJE: 50 ML/40.00 KN

40.00HRK
Kataloška ozn. Ulje_od_nevena
Brzi pogled

Filter po cijenama


0 1000 0.00 HRK Do 1000.00HRK

Srodni proizvodi

40.00HRK

45.00HRK

60.00HRK

Novosti direktno na vaš mail!